Візова підтримка в США

Для в'їзду на територію США громадянам України необхідно оформити візу. Її отримання, непроста процедура, що вимагає досвіду роботи і знання нюансів подачі документів в консульство. Компанія Smart-Travel пропонує Вам консультаційні послуги своїх кваліфікованих фахівців в питаннях візової підтримки, які допоможуть Вам грамотно підготувати пакет документів на отримання туристичної, бізнес візи або візи з метою відвідування родичів

Вид візи і терміни дії Тип візи Терміни оформлення Вартість, $
Візова підтримка США (заповнення анкети онлайн, консультація по всім візових питань, бронювання авіаперельоту і готелю підготовка документів, запис на співбесіду) B1 / B2 від 4 робочих днів 80 USD
Консульський збір посольства Сполучених Штатів Америки становить 160 USD, оплачується гривневому еквіваленті в будь-якому відділенні Райфайзен Банку Аваль до запису на співбесіду!

Рекомендувати СПИСОК ДОКУМЕНТІВ, необхідний для оформлення візи в Сполучені Штати Америки:
  1. Закордонний паспорт, термін дії якого дійсний не менше 6-ти місяців після передбачуваної дати повернення з США; - При наявності надати інші закордонні паспорти (копія та оригінал);
  2. Український (внутрішній) паспорт копії всіх сторінок;
  3. Ідентифікаційний код (копія);
  4. Одне кольорове фото в електронному вигляді:
  5. - Зроблене не більше ніж 6 місяців тому, розміром 50 мм Х 50 мм, 50% обличчя на білому фоні, без рамки і куточка;
    - Вуха повинні бути відкритими, голова без головного убору, без сонцезахисних окулярів;
  6. Довідка з місця роботи, на фірмовому бланку, в якому вказані: телефон та адреса роботодавця, особисті дані співробітника, посада, заробітна плата, фраза про збереження робочого місця і оклад на період поїздки. Довідка засвідчується підписом керівника та головного бухгалтера, з офіційною печаткою організації;
  7. Фінансові гарантії:
    - банківська довідка про залишок на рахунку (якщо рахунок відкритий менше 6 міс. Назад, то в довідці не треба вказувати дату відкриття рахунку) + виписка про рух грошових коштів за 6 місяців;
  8. Документи підтверджують наявність власності (рухомої / нерухомої);
  9. Копія документа про сімейний статус (про шлюб / розлучення / смерть);
  10. Свідоцтво про народження дітей (копія);
  11. АНКЕТА;
  12. ЗАПРОШЕННЯ;
  13. ПІДТВЕРДЖЕННЯ НАЯВНОСТІ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ НА ПЕРІОД ПЕРЕБУВАННЯ У США.
  14. Студентам / Школярам:
    - свідоцтво про народження;
    - Оригінал українських паспортів ОБОХ батьків;
    - Довідка з навчального закладу (на бланку з підтвердженням згоди навчального закладу про виїзд дитини в зазначені терміни) + заяву спонсора і всі фінансові та інші документи спонсора;
  15. Для дітей, що виїжджають без батьків або з одним батьком:
    - Довіреність завірена нотаріально про виїзд дитини або копія довідки матері-одиночки або довідка з міліції про неможливість встановлення місцезнаходження батька або ОРИГІНАЛ свідоцтво про смерть / рішення суду.
    - Копії закордонного паспортів кожного з батьків (всіх сторінок);
При необхідності Посольство Сполучених Штатів Америки може зажадати надати додаткові документи
<p style="color:#fff; padding-bottom: 10px;">Контакти:</p>

Контакти:

tel +38 (044) 5922338

viber +38 (098) 747-71-47

whatsapp +38 (098) 747-71-47

email zakaz@smart-travel.biz

<p style="color:#fff; padding-bottom: 10px;">Графік роботи:</p>

Графік роботи:

Пн - Пт: 9.00 - 18.00

Субота: 9.00 - 15.00

Неділя: Вихідний

skype 1 smart-travel.biz